Auto Financier Nederland & Het Financieringshuis

Dé specialist in autofinancieringen voor Nederland! 

Het Financieringshuis en de AutoFinancier.nl besloten in 2014 om gezamenlijk op te trekken. Autorijders profiteren daarvan. Want dankzij deze samenwerking kunnen we zowel particulieren als ondernemers van dienst zijn. Op de AutoFinancier.nl staat ons totaalaanbod met nieuwe auto's en occasions, geschikt voor de zakelijke én particuliere markt. 

Koppeling met meer dan 200 autobedrijven

U leest het goed: Met onze website hebben een voorraad koppeling met maar liefst 200 merkdealers en universele autobedrijven door heel Nederland. Daarmee garanderen we al onze klanten een landelijke dekking in combinatie met de beste service! Met recht mogen we ons daarom de specialist voor Nederland op het gebied van autofinancieringen noemen. 

Het Financieringshuis: Financieel adviesbureau

Onze partner waarmee we samenwerken is Het Financieringshuis. Een deskundig team met leaseadviseurs geeft leiding aan dit financiële adviesbureau. Dagelijks nemen ze talloze leaseaanvragen in behandeling. Ook uw aanvraag wordt al binnen 1 dag beoordeeld! Een snelle acceptatie is het doel maar u moet ook een betrouwbare autofinanciering kunnen afsluiten die naadloos aansluit bij uw mogelijkheden. Het Financieringshuis zorgt ervoor dat de financiering bij uw persoonlijke situatie aansluit. Auto Financier Nederland kan pas écht terugkijken op een succesvolle samenwerking met u als klant, als u over enkele jaren besluit om nogmaals bij ons aan te kloppen voor een autofinanciering.

Over onze kwaliteitseisen

Autobedrijven kunnen zich niet zomaar bij ons aansluiten. Auto Financier Nederland wil uitsluitend samenwerken met dergelijke bedrijven indien ze voldoen aan bepaalde criteria. We selecteren ieder autobedrijf zorgvuldig en zij voldoen dan ook aan strenge kwaliteitseisen. Zo worden nieuwe auto's alleen geleverd met minimaal 6 maanden garantie, een onderhoudsbeurt én een nieuwe APK. Onze klanten hebben zo de eerste kilometers geen enkel omkijken naar onderhoud aan de auto. We raden het u sterk af om in zee te gaan met bedrijven die zonder deze services werken. Maar uiteraard is dat geheel aan u. 

Financial Lease Auto Financier Nederland

Occasion elders gezien?

Vraag hier vrijblijvend een financieringsvoorstel aan!