Auto compleet verwoest, maar Tesla bestuurder is ongedeerd

Auto compleet verwoest, maar bestuurder is ongedeerd

zwaar-ongeluk-tesla-bestuurder-ongedeerd

Dat Tesla goed heeft geïnvesteerd in de veiligheid van hun auto’s blijkt uit een bizar verhaal uit Florida. Ondanks het bizar heftige ongeluk kunnen de bestuurder en zijn dochter het verhaal navertellen. De bestuurder komt er met een gebroken arm vanaf en zijn dochter die achterin lag de slapen heeft slecht een paar hechtingen in haar knie. Als je de beelden van de auto ziet, vraag je je af hoe dat mogelijk is.

Tesla Model S

De Tesla Model S heeft een NCAP-score van 5 sterren. Dit betekent dat je een grote kans hebt om levend het voertuig te verlaten na een zwaar ongeluk. Wat denk je dat er gebeurt als een vrachtwagen dwars over je heen rijdt?

Auto compleet verwoest

Een bestuurder uit Florida heeft een bizar ongeluk overleefd. De auto is zo volledig verwoest, dat je zou denken dat de bestuurder het niet zou hebben overleefd. Echter mag deze bestuurder van een engeltje op zijn schouder spreken.

Beelden bekijken

Wat is er gebeurd?

De bestuurder zat op de snelweg in autopilot-modus toen een vrachtwagen naast hem besloot van baan te wisselen. De vrachtwagenchauffeur moet de auto over het hoofd hebben gezien. De bestuurder van de Tesla kon de vrachtwagen niet meer ontwijken. De vrachtwagen reed over de auto heen en verwoeste de Tesla compleet. Alleen de achterkant van de auto was nog herkenbaar.

Bron: ZERauto