Allemaal nieuwe Aston Martins in de maak

Allemaal nieuwe Aston Martins in de maak

financial20lease20aston

Voor een exclusieve en representatieve bedrijfswagen financial lease je de komende vijf jaar maar liefst tien brandnieuwe Aston Martins. Zo veel nieuwe modellen heeft het Britse merk namelijk in de planning staan.

Aston Martin DB11

Jarenlang was de Aston Martin DB9 een ware blikvanger. Deze beauty heeft sinds dit jaar een opvolger, namelijk de DB11. Een auto zoals we die van Aston Martin - niet voor niets het merk dat James Bond graag rijdt - mogen verwachten. Een waardig model dat ook voor de minder kapitaalkrachtige ondernemer bereikbaar is dankzij financial lease.

Coming soon: DB11 Volante en V8 Vantage

Twijfel je nog over de nieuwste DB11? Wacht dan nog even tot 2017. In dat jaar verschijnt de DB11 Volante. Een opengewerkt model waarmee je beslist aanzien krijgt. In datzelfde jaar staat ook een nieuwe uitvoering van de Aston Martin V8 Vantage op de planning. Een goede stap voor jou als zakenrijder, want het huidige model gaat al weer een tijdje mee. Tien jaar om precies te zijn.

Aston Martin V8 Vantage Roadster en meer…

Voor een nog sportievere bedrijfswagen moet je iets langer geduld hebben. In 2018 komt Aston Martin met een V8 Vantage Roadster. En ga je liever voor een ‘groene’ auto? Dan haal je jouw hart op aan de elektrische uitvoering, de Rapide, die in datzelfde jaar uitkomt. Zoek je het in een nog opvallender model? Dan koop je in 2018 via financial lease de nieuwste uitvoering van de Vanquish.

Ultieme sportwagen

Waar Aston Martin al bekend staat om zijn sportieve looks en rijgedrag, mixt het merk dat in 2019 met iets heel bijzonders. Het werkt op dit moment namelijk intensief samen met Red Bull Racing (denk aan Max Verstappen…!) en brengt in 2019 een hypercar op de markt. Nu al zijn de blikken gericht op dit paradepaardje, deze Formule 1-wagen voor de openbare weg. Maar het merk staat niet stil en heeft ook al vergevorderde plannen voor een heuse cross-over, de eerste voor Aston Martin. De DBX. In 2020 staan de laatste twee uitvoeringen op de rol: een nieuw model voor de Vanquish Volante én een verbeterde Rapide. Al met al genoeg moois voor ondernemers om mee voor de dag te komen. Auto Financier Nederland vertelt je er graag meer over!