Blikvanger voor de financial lease: verlaagde Citroën C3

Blikvanger voor de financial lease: verlaagde Citroën C3

blikvanger-voor-de-financial-lease-verlaagde-citroen-c3

Wacht je voor jouw nieuwe financial lease auto op de Citroën C3? In april lichtte het merk immers al een tipje van de sluier op. Op dat moment zag je de rally-uitvoering van dit B-model. Goed nieuws: ook over de uitvoering als ‘gewone’ zakenauto is er nu meer bekend rondom deze C3. Ga je bijvoorbeeld voor een stevige auto die zijn mannetje staat in trekkracht, vervoer van mensen en robuuste uitstraling? Dan past deze uitvoering beslist bij jou. Zeker als je daarnaast van een vlotte look houdt. Want hij kent een lagere koets. Eentje uit het hatchbackassortiment. Aan de voorkant zie je ook iets bijzonders: een dunne grille. Daarin dan natuurlijk wel weer de bekende lichtunits van Citroën. We willen immers wel het vertrouwde Franse gevoel houden.

Sterk stukje techniek

Voor de techniek spiekten de makers bij een familielid: de Peugeot 208. Waar je dat aan ziet? Onder meer aan het PF1-platform, dat onder deze brandnieuwe C3 komt. Veel meer is er in dit stadium nog niet bekend, want deze Citroën is nog niet op de markt en alleen bij toeval al gesignaleerd en gefotografeerd. Voor de kenners blikken we nog wel even terug op de intrede van de C3 zoals we die tegenwoordig kennen. Die dateert namelijk van 2009. Sindsdien onderging het model nog wel een lichte metamorfose, in 2013. Overigens rijdt de allereerste Citroën C3 al sinds 2002 op de Nederlandse wegen. Dat zie je ook terug in de verkopen. In al die jaren verkocht het Franse merk er maar liefst 61.175 exemplaren van.

Nog een C3-uitvoering

Naast de rallyuitvoering en deze verlaagde variant krijgt het model ook versterking van een MPV-model, de C3 Picasso. Ook deze Picasso gebruikt het platform PF1. Dat betekent dat we vooralsnog niets zien van het nieuwe CMA-platform dat in de maak is dankzij een samenwerkingsverband met China.

Als eerste een Financial Lease Offerte?

Neem dan eens contact op met de adviseurs van Auto Financier Nederland zodra de prijslijst wordt bekend, dan maken zij je graag een passende offerte.