Financial Lease auto voor startende ondernemers!

Financial lease auto voor startende ondernemers

financial-lease-auto-voor-starters

Startende ondernemers kunnen vrijwel nergens aankloppen voor een financiering. En als ze al iets kunnen lenen dan is dat onvoldoende. Te weinig om een fatsoenlijke lease auto te kunnen financieren. Auto Financier Nederland is er een groot voorstander van dat juist starters financial lease moeten kunnen aanvragen! Wij bieden dan ook een speciaal product aan: 'Financial lease auto voor starters'. Dit is een starters lease waarbij starters tot 100% van de aanschafwaarde kunnen leasen. Het aanleveren van jaarcijfers is NIET nodig.

Soepele voorwaarden financial lease auto voor starters

Bij Auto Financier Nederland kunt u zakelijk een personenauto of bedrijfswagen leasen met de voordeligste financial lease van Nederland. Als ZZP'er of Mkb'er leaset u nergens tegen scherpere tarieven. Maar dat niet alleen. Wij hanteren zeer soepele voorwaarden voor alle ondernemers, waaronder ook starters! Bent u onlangs een onderneming gestart? Dan is het bij vrijwel geen enkele leasemaatschappij mogelijk om zakelijk een auto te leasen. Want u moet dan tenminste beschikken over de jaarcijfers van de afgelopen 2 jaren. U raadt het al: Men staat u netjes te woord, maar wijst u vriendelijk de deur. Auto Financier Nederland ontvangt u met open armen! Bij ons hoeft u geen jaarcijfers te overleggen en een aanbetaling doen is niet altijd nodig. Omdat uw lease auto bij financial lease voor starters als onderpand dient, geeft dat ons al voldoende zekerheid.

Wat hebben wij wel van u nodig?

Wij behandelen u net zoals wij andere ZZP'ers en Mkb'ers behandelen. Daarom hebben we niet meer van u nodig dan een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Nadat u een financial lease aanvraag heeft ingediend, zullen wij uw aanvraag dezelfde dag nog in behandeling nemen en u een voorlopige goedkeuring sturen. Wij hebben dan nog enkele gegevens van u nodig. Als wij die van u hebben ontvangen, zetten wij de puntjes op de i en sturen we u de definitieve offerte toe!

De voordelen van starters lease

Onze starters lease is gewoon een financial lease, maar dan speciaal voor startende ondernemers. Een financial lease auto voor starters aanvragen is simpel. U kiest voor een auto uit onze enorme autovoorraad en stelt daarvoor uw eigen financial lease plan samen. U vult alle gegevens netjes in en stuurt ons de aanvraag toe. Het is ook mogelijk om starters lease aan te vragen voor een personenauto of bedrijfswagen die u bij een ander autobedrijf heeft zien staan. U krijgt als startende ondernemer, wanneer uw aanvraag is geaccepteerd, direct de beschikking én het economisch eigendom over het voertuig. U hoeft niet eenmalig een grote investering te doen, maar u betaalt maandelijks een vast en laag leasetarief. Tegelijk profiteert u als starter meteen van vele fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek!