FInancial Lease Bedrijfswagen | Auto Financier Nederland

Financial Lease Bedrijfswagen

financial-lease-bedrijfswagen

Koop een bedrijfswagen en financier deze goedkoop dankzij de financial lease van Auto Financier Nederland! Een groot voordeel van een financial lease bedrijfswagen is dat je investeert in jouw bedrijf, maar je de bedrijfswagen tegelijk ook buiten de standaard bedrijfsfinanciering kunt houden. Omdat je meteen het economisch eigendom krijgt, is het mogelijk om de nieuwe bedrijfsauto op jouw balans te plaatsen. Je mag vervolgens bepaalde kosten zoals afschrijvingskosten fiscaal aftrekken. Ook kun je profiteren van rente- en investeringsaftrek. Iedere maand betaal je bij ons een vast maandbedrag. En je kunt deels zelf de looptijd van je financial lease bepalen. Zorg ervoor dat deze gekoppeld is aan de afschrijving van jouw bedrijfswagen.

Goedkoopste financial lease met slottermijn en/of aanbetaling

Een financial lease bedrijfswagen aankopen doe je het meest voordelig bij Auto Financier Nederland, maar wist je dat er mogelijkheden zijn om de maandtermijnen nog verder te verlagen? Zo blijft er meer geld over om te investeren in zaken die momenteel meer prioriteit hebben. Je hoeft over een gedeelte van jouw autofinanciering geen aflossing te betalen als je kiest voor het inbouwen van een slottermijn. Wel betaal je daar rente over. Als je eenmaal aan jouw aflossingsverplichting hebt voldaan en alle leasetermijnen zijn afgelost, dan blijft er nog een restbedrag (de slotsom) over. Deze betaal je op het eind van de looptijd. Deels kun je zelf de hoogte van je slottermijn bepalen. Laat deze niet hoger zijn dan de te verwachten restwaarde van de bedrijfswagen na beëindiging van het leasecontract. 

Aanbetaling voor goedkope bedrijfswagen lease

Je kunt er tevens voor kiezen om de aanschafprijs van je nieuwe bedrijfswagen geheel of juist gedeeltelijk te laten financieren! Bij ons heb je de mogelijkheid om de maandtermijnen te verlagen door een aanbetaling te doen. Dit kan zelfs door je huidige auto in te ruilen. Met het bedrag dat je daarvoor ontvangt kun je een deel van de financial lease bekostigen, in ruil voor lagere maandlasten. Met onze financial lease heb je alle vrijheid om zelf op zoek te gaan naar een autoverzekering. Ook regel je zelf de onderhoud, reparaties en wegenbelasting.

Voordelen van bedrijfswagen lease bij Auto Financier

  • Een voordeel van onze financial lease bedrijfswagen is dat je meteen economisch eigenaar bent van het voertuig. Bij veel andere leasemaatschappijen is dat niet het geval.
  • Je plaatst de bedrijfsauto op de balans van je bedrijf. Aangezien de autofactuur aan jouw onderneming wordt gericht, kun je direct profiteren van fiscale voordelen, zoals investerings- en renteaftrek, teruggave van de btw en je kunt de afschrijfkosten verrekenen.
  • Je behoudt jouw liquiditeit. Je hoeft immers niet een groot bedrag in één keer uit te geven.
  • Na afloop van de leaseperiode ben je niet alleen economisch, maar ook juridisch eigenaar van jouw bedrijfswagen!

Als starter is het leasen van een bedrijfsauto ook mogelijk!

Auto Financier Nederland richt zich tevens (en in het speciaal) op startende ondernemers. Vraag financial lease als starter aan en dan hoef je ons geen jaarcijfers aan te leveren!