Financial Lease voor ZZP'ers | Auto Financier Nederland

Financial Lease ZZP

financiallease-zzp

Wil je een auto voor jouw bedrijf kopen, maar is het geld daarvoor niet aanwezig? Sluit dan geen dure autolening af bij de bank en koop al helemaal geen auto op afbetaling bij een autobedrijf. Bij Autofinancier.nl kun je een voordelige zakelijke autofinanciering aanvragen in de vorm van financial lease ZZP. Wij hanteren zeer concurrerende rentetarieven, rekenen geen extra kosten en laten misleidende kleine lettertjes achterwege. Goedkoop en betrouwbaar auto leasen doe je daarom bij Auto Financier Nederland!

Voor wie is Financial Lease ZZP geschikt?

Financial lease kan uitsluitend aangevraagd worden door Nederlandse ondernemers. Particulieren kunnen bij ons terecht voor privé lease. Met name ZZP'ers en Mkb'ers sluiten bij ons financial lease af. En startende ondernemers ontvangen wij met open armen! Zo hoeven zij bij ons geen jaarcijfers aan te tonen om toch in aanmerking te komen voor een goedkope en betrouwbare financiering. Financial lease is daarnaast ook geschikt voor ondernemers met weinig tot geen eigen vermogen. Want je bent niet altijd verplicht om een aanbetaling te doen. Wel moet je uiteraard de maandtermijnen kunnen betalen. Het is daarom van belang dat je voldoende inkomen haalt uit jouw bedrijf om te kunnen leasen. Kom je net niet in aanmerking voor een nieuwe financial lease auto? Dan kun je bij ons terecht voor occasion lease! Je leaset dan een gebruikte wagen voor een laag bedrag per maand. Onze autovoorraad bestaat uit vele duizenden occasions, afkomstig van autobedrijven die met ons een samenwerking zijn aangegaan. Uiteraard kun je ook een financiering aanvragen voor een nieuwe personenauto/bedrijfswagen of occasion die je ergens anders bent tegengekomen.

Wat kost zakelijk auto leasen ZZP per maand?

Je kunt met onze leasecalculator berekenen hoeveel leasen jou per maand kost. De uitkomst van de berekening zou iets kunnen afwijken van de definitieve leaseofferte. In veel gevallen zelfs in jouw voordeel! Je dient er wel rekening mee te houden dat de leasetermijnen vrij zijn van btw. Die btw moet je dus vooraf betalen. Omdat je bij financial lease zzp economisch eigenaar wordt van het leaseobject en de autofactuur op jouw naam komt te staan, kun je de auto als investering op jouw bedrijfsbalans plaatsen. En daarmee ook van fiscale voordelen profiteren. Zo kun je de btw verrekenen bij de btw-aangifte.

Wat levert financial lease op?
  • Je hebt direct een auto tot je beschikking!
  • Veel fiscale voordelen zoals renteaftrek, investeringsaftrek en btw-aftrek.
  • Je leaset veel goedkoper dan wanneer je geld zou lenen bij de bank.
  • Je bent meteen economisch eigenaar van het voertuig.
Autolease berekenen en aanvragen, hoe werkt dat?
  • Ga voor jezelf na hoeveel geld je maandelijks kan reserveren voor autolease.
  • Kies op basis daarvan voor een bepaald merk en type auto.
  • Stel een financial lease zzp betaalplan samen op onze website.
  • Geef je voorkeuren aan (aanbetaling: wel/geen - slottermijn: wel/geen).
  • Voer jouw contact- en bedrijfsgegevens in en verstuur de aanvraag.
  • Wij beoordelen jouw aanvraag binnen één werkdag en vervolgens ontvang je van ons een definitieve offerte.

Natuurlijk kun je voor hulp ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen!