Financial Lease ZZP

Financial Lease ZZP


Wilt u een auto voor uw bedrijf kopen maar is het geld daarvoor niet aanwezig? Sluit dan geen dure autolening af bij de bank en koop al helemaal geen auto op afbetaling bij een autobedrijf. Bij Autofinancier.nl kunt u een voordelige zakelijke autofinanciering aanvragen in de vorm van financial lease ZZP. Wij hanteren zeer concurrerende rentetarieven, rekenen geen extra kosten en laten misleidende kleine lettertjes achterwege. Goedkoop en betrouwbaar auto leasen doet u bij Auto Financier Nederland!

Voor wie is Financial Lease ZZP geschikt?

Financial lease kan uitsluitend aangevraagd worden door Nederlandse ondernemers. Particulieren kunnen bij ons terecht voor privé lease. Met name zzp'ers en mkb'ers sluiten bij ons financial lease zzp af. En startende ondernemers ontvangen wij met open armen! Zo hoeven zij bij ons geen jaarcijfers aan te tonen om toch in aanmerking te komen voor een goedkope, betrouwbare financiering. Financial lease zzp is daarnaast ook geschikt voor ondernemers met weinig tot geen eigen vermogen. Want u bent niet verplicht om een aanbetaling te doen. Wel moet u uiteraard de maandtermijnen kunnen betalen. Het is daarom van belang dat u voldoende inkomen haalt uit uw bedrijf om te kunnen leasen. Komt u net niet in aanmerking voor een nieuwe financial lease auto? Dan kan u bij ons terecht voor occasion lease! U leaset dan een gebruikte wagen voor een laag bedrag per maand. Onze autovoorraad bestaat uit vele duizenden occasions, afkomstig van autobedrijven die met ons een samenwerking zijn aangegaan. Uiteraard kunt u ook een financiering aanvragen voor een nieuwe personenauto/bedrijfswagen of occasion die u ergens anders bent tegengekomen.

Wat kost zakelijk auto leasen ZZP u per maand?

U kunt met onze leasecalculator berekenen hoeveel leasen u per maand kost. De uitkomst van de berekening zou iets kunnen afwijken van de definitieve leaseofferte. In veel gevallen zelfs in uw voordeel! U dient er wel rekening mee te houden dat de leasetermijnen vrij zijn van btw. Die btw moet u dus vooraf betalen. Omdat u bij financial lease zzp economisch eigenaar wordt van het leaseobject en de autofactuur op uw naam komt te staan, kunt u de auto als investering op uw bedrijfsbalans plaatsen. En daarmee ook van fiscale voordelen profiteren. Zo kan u de btw verrekenen bij de btw-aangifte.

Wat levert financial leasing u op?

  • U heeft direct een auto tot uw beschikking!
  • Veel fiscale voordelen zoals renteaftrek; investeringsaftrek en btw-aftrek.
  • U leaset veel goedkoper dan wanneer u geld zou lenen bij de bank.
  • U bent meteen economisch eigenaar van het voertuig.

Autolease berekenen en aanvragen, hoe werkt dat?

  • Ga voor uzelf na hoeveel geld u maandelijks kan reserveren voor autolease.
  • Kies op basis daarvan voor een bepaald merk en type auto.
  • Stel een financial lease zzp betaalplan samen op onze website.
  • Geef uw voorkeuren aan (aanbetaling: wel/geen - slottermijn: wel/geen).
  • Voer uw contact- en bedrijfsgegevens in en verstuur de aanvraag.
  • Wij beoordelen uw aanvraag binnen 24 uur en vervolgens ontvangt u van ons een definitieve offerte.