Financial Lease ZZP

Dé expert voor iedere ZZP- er die transparant wil leasen!

FinancialLeaseZZP.nl ging in 2012 online, veel ZZP’ers liepen tegen het probleem aan dat ze geen jaarcijfers konden overhandigen, laat staan dat ze überhaupt serieus genomen werden bij de bank. Auto Financier Nederland zag hier een kans voor specialisme in, met succes!

Maak kennis met FinancialLeaseZZP.nl

Deze website ging online in 2012 en met een reden. We ontdekten in 2012 dat veel ZZP- ers bij andere leasemaatschappijen niet welkom waren. De reden? Zij konden geen jaarcijfers aantonen. Ook bij de bank hoefden ze niet aan te kloppen. Geen jaarcijfers? Dan kon de bank ze ook niet serieus nemen. Auto Financier Nederland vond het probleem voor deze groep ondernemers te groot om ze niet serieus te nemen. Wat volgde was een nieuwe specialisme: Financial lease speciaal voor de ZZP- er zonder jaarcijfers!

Heldere oplossingen voor Zelfstandigen Zonder Personeel

Financial lease ZZP biedt de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) heldere oplossingen. We zijn onderdeel van Auto Financier Nederland, een intermediair op het gebied van financial lease. Auto Financier Nederland is onafhankelijk en dus niet gebonden aan banken en andere instellingen. U als ondernemer profiteert daarvan. We bieden voordelige lease oplossingen en via onze leaseportalen heeft u de keuze uit duizenden occasions, nieuwe auto's of bedrijfswagens. Onze financial lease ZZP kunt u snel aanvragen tegen duidelijke leasevoorwaarden!

Nieuwe auto's en de beste occasions!

Transparante financial lease voor veel ZZP- ers in Nederland, dat maakt Financial Lease ZZP mogelijk. Trots zijn we op het feit dat we de grootste voorraad met nieuwe auto's en occasions van topkwaliteit hebben! Dankzij universele autobedrijven en diverse merkdealers verdeeld over het land, garanderen we u de snelste en meest correcte service en dat op het hoogste niveau. Vind gemakkelijk en snel uw nieuwe auto of occasion en financier deze met onze voordelige financial lease! 

De grootste lease voorraad van Nederland

Onze voorraad met nieuwe en gebruikte auto's hebben we speciaal voor ZZP- ers in Nederland samengesteld. Onze btw voertuigen zijn nooit ouder dan 8 jaar, terwijl veel andere leasemaatschappijen en financial lease intermediair zich er niet voor schamen om oude auto's ter lease aan te bieden of voertuigen in een slechte staat, daar doen wij het tegenovergestelde. 

Btw auto's en bedrijfswagens van 8 jaar en jonger

Financial Lease ZZP helpt ondernemers die elders geen financial lease of autofinanciering kunnen afsluiten. Door ons aanbod met auto's en bedrijfswagens uitsluitend te laten bestaan uit btw voertuigen van 8 jaar en jonger, kunnen we voor de dag komen met een prachtige, frisse voorraad. Zoek tussen ons aanbod naar uw gewenste auto of bedrijfswagen, bepaal uw leasetermijn en geef eventueel aan of u een slottermijn wilt instellen en/of een aanbetaling wilt doen. 
 

Financial Lease ZZP

Occasion elders gezien?

Vraag hier vrijblijvend een financieringsvoorstel aan!