Financial Lease ZZP

Financial Lease ZZP

Dé expert voor iedere ZZP'er die transparant wil leasen!

FinancialLeaseZZP.nl is een onderdeel van Auto Financier Nederland en ging in 2012 online. Veel ZZP’ers liepen tegen het probleem aan dat ze geen jaarcijfers konden overhandigen, laat staan dat ze überhaupt serieus genomen werden bij de bank. Auto Financier Nederland zag hier een kans voor specialisme in, met succes!

Maak kennis met FinancialLeaseZZP.nl

Deze website ging online met een reden. We ontdekten in 2012 dat veel ZZP'ers bij andere leasemaatschappijen niet welkom waren. De reden? Zij konden geen jaarcijfers aantonen. Ook bij de bank hoefden ze niet aan te kloppen. Geen jaarcijfers? Dan kon de bank ze ook niet serieus nemen. Auto Financier Nederland vond het probleem voor deze grote groep ondernemers te groot om ze niet serieus te nemen. Wat volgde was een nieuwe specialisme: Financial lease speciaal voor de ZZP'er zonder jaarcijfers!

Heldere oplossingen voor Zelfstandigen Zonder Personeel

Financial lease ZZP biedt de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) heldere oplossingen. We zijn onderdeel van Auto Financier Nederland, een intermediair op het gebied van financial lease. Auto Financier Nederland is onafhankelijk en dus niet gebonden aan banken en andere instellingen. Jij als ondernemer profiteert daarvan. We bieden voordelige lease oplossingen en via onze leaseportalen heb je de keuze uit duizenden occasions en nieuwe auto's of bedrijfswagens. Onze financial lease ZZP kun je snel aanvragen tegen duidelijke leasevoorwaarden!

Grote voorraad nieuwe auto's en de beste occasions!

Transparante financial lease voor veel ZZP'ers in Nederland, dat maakt Financial Lease ZZP mogelijk. Trots zijn we op het feit dat we de grootste voorraad met nieuwe auto's en occasions van topkwaliteit hebben! Dankzij universele autobedrijven en diverse merkdealers verdeeld over het land, garanderen we jou de snelste en meest correcte service en dat op het hoogste niveau. Vind gemakkelijk en snel jouw nieuwe auto of occasion en financier deze met onze voordelige financial lease!

Nooit auto's ouder dan 8 jaar!

Onze voorraad met nieuwe en gebruikte auto's hebben we speciaal voor ZZP'ers in Nederland samengesteld. Onze voertuigen zijn nooit ouder dan 8 jaar. Terwijl veel andere leasemaatschappijen en financial lease intermediairs zich er niet voor schamen om oude auto's of voertuigen in een slechte staat ter lease aan te bieden, daar doen wij het tegenovergestelde. Wij kunnen voor de dag komen met een prachtige, frisse voorraad. Zoek tussen ons aanbod naar jouw gewenste auto of bedrijfswagen, bepaal jouw leasetermijn en geef eventueel aan of je een slottermijn wilt instellen en/of een aanbetaling wilt doen.