Financial Lease, zakelijk auto leasen

Een auto financieren en dat voor een vast maandbedrag

Wat is financial lease? Kort samengevat is financial lease een zakelijke financiering die u voor uw auto, bedrijfswagen of motor bij ons kunt afsluiten. Alleen het voertuig dat u leaset dient als onderpand voor de financiering.

Auto Financier Nederland is de grootste en voordeligste aanbieder van financial lease voor ondernemers in Nederland. We hebben voor alle ondernemers (ZZP- ers en MKB- ers) diverse 'leaselabels' in de markt gezet. Daarmee maken we het voor u nog eenvoudiger en voordeliger om binnen korte tijd een geschikt financial autolease te kunnen vinden. Bekijk direct onze enorme voorraad met leaseauto's die u kan financieren met financial lease, particuliere lease of occasion lease. Kies uit meer dan 10.000 leaseauto's! 

 Financial lease berekenen

Meestal kunnen we uw offerte (en dus acceptatie voor financial lease) binnen 1 werkdag regelen.

Ons slottermijn advies: 4000,-

Per maand vanaf

281,-

De definitieve financial lease offerte is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Aan bovenstaande voorbeeld berekening kunnen geen rechten worden ontleend.  

Maak gebruik van onze 'financial lease calculator'. U krijgt daarmee per auto een indicatie van de hoogte van de leasetermijnen. We baseren de uitkomst van de calculatie op basis van de gemiddelde leasetarieven in Nederland. Vraag vervolgens direct gratis een uitgebreide offerte voor financial lease aan. We sturen u binnen 1 werkdag een offerte op maat toe per e-mail. 

Nog geen geschikte auto gevonden?
Neem uw tijd en neem in alle rust onze voorraad met leaseauto's door. Ons enorme aanbod van personenauto's en bedrijfswagens, op basis van financial lease, zijn direct leverbaar!

Alle voordelen van financial lease

Financial lease: Een zakelijke financiering voor een auto of bedrijfswagen

Financial lease is een zakelijke autofinanciering waarmee u de aanschaf van een auto of bedrijfswagen mogelijk maakt. Een groot voordeel van deze financieringsvorm is dat u alleen de investeringswaarde van het voertuig financiert. Zodoende blijft er werkkapitaal over waarmee u kan blijven ondernemen. Uw leaseobject, de auto of bedrijfswagen, dient als onderpand voor de financiering. Daarnaast willen we uw Kamer van Koophandel (KvK) gegevens inzien. Meer zekerheden hebben we van u niet nodig. Dit alles bij elkaar maakt financial lease tot een ideale leasevorm voor ondernemers. Óók voor startende ondernemers en ZZP -ers die zonder jaarcijfers willen leasen. 

 Voordelig leasen

Auto Financier Nederland hanteert de scherpste leasetarieven van Nederland!

 Ruimte om te ondernemen

Mét behoud van werkkapitaal/liquiditeit en dus ruimte om te ondernemen.

 Transparant een auto leasen

Verborgen kosten? Niets daarvan! Kosten voor de gehele looptijd vermelden we in de offerte.

 Snelle acceptatie autolease

Offerte en de acceptatie voor financial lease regelen we meestal binnen een werkdag.

 Eerlijk advies en vakmanschap

Deskundige en eerlijke adviezen. Daar mag u op rekenen bij het afsluiten van financial lease!

 Financial lease aanbod

Ons aanbod met occasions is afkomstig van 200+ autobedrijven door heel Nederland.

 Begrippenlijst

Auto Financier Nederland maakt auto leasen weer transparant. Wilt u meer duidelijkheid over leasen? Neem dan ook eens onze begrippenlijst door. We lichten hier verschillende financial lease termen en begrippen toe. Maar natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord wanneer u vragen heeft of er iets niet duidelijk is.
Begrippenlijst