Auto financieren met financial lease

Financial Lease, zakelijk auto leasen

Een auto financieren voor een vast maandbedrag

Wat is financial lease en hoe werkt financial lease? Kort samengevat is financial lease een zakelijke financiering die je voor jouw auto, bedrijfswagen of motor bij ons kunt afsluiten. Alleen het voertuig dat je leaset dient als onderpand voor de financiering. Hiermee kun je zorgeloos investeren in je mobiliteit, terwijl jouw werkkapitaal behouden blijft voor andere investeringen.

Auto Financier Nederland is de grootste en voordeligste aanbieder van financial lease voor ondernemers in Nederland. Voor jou is het zeer eenvoudig en voordelig om binnen korte tijd een geschikte financial lease auto te vinden. Bekijk direct onze enorme voorraad met lease auto's die je kunt financieren met financial lease, particuliere lease of occasion lease. Kies uit meer dan 10.000 lease auto's!

Auto ergens anders gevonden?

Maak gebruik van onze 'financial lease calculator' wanneer je ergens anders een auto hebt gevonden. Je krijgt daarmee per auto een indicatie van de hoogte van de leasetermijnen. We baseren de uitkomst van de calculatie op basis van de gemiddelde leasetarieven in Nederland. Vraag vervolgens direct gratis een uitgebreide offerte voor financial lease aan. We sturen je binnen 1 werkdag een offerte op maat toe per e-mail. 

Nog geen geschikte auto gevonden?

Neem je tijd en neem in alle rust onze voorraad met lease auto's door. Meer dan 10.000 personenauto's en bedrijfswagens, op basis van financial lease, zijn direct leverbaar!

Aanbod personenauto's    Aanbod bedrijfswagens

De voordelen van financial lease

Financial lease: Een zakelijke financiering voor jouw auto

Een groot voordeel van deze financieringsvorm is dat je alleen de investeringswaarde van het voertuig financiert. Zodoende blijft er werkkapitaal over waarmee je kunt blijven ondernemen. Jouw auto of bedrijfswagen dient als onderpand voor de financiering. Wij zijn enkel jouw Kamer van Koophandel (KvK) gegevens nodig. Meer zekerheden hebben we niet nodig. Dit alles bij elkaar maakt financial lease tot een ideale leasevorm voor ondernemers. Óók voor startende ondernemers en ZZP’ers die zonder jaarcijfers willen leasen. 
  

  • Je bent meteen economisch eigenaar van de auto.
  • Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing.
  • Je behoudt je liquiditeit om te blijven ondernemen.
  • Je mag jouw auto inrichten naar eigen wens.
  • Je kunt profiteren van diverse fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek.
  • Je hebt recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs. Lees hier meer.

Begrippenlijst

Auto Financier Nederland maakt auto leasen weer transparant. Wil je graag meer duidelijkheid over leasen? Neem dan ook eens onze begrippenlijst door. We lichten hier verschillende financial lease termen en begrippen toe. Maar natuurlijk staan we jou ook graag persoonlijk te woord wanneer je vragen hebt of er iets niet duidelijk is.

Begrippenlijst