Over Autofinancier Nederland

Auto Financier Nederland werkt samen met Het Financieringshuis. Dankzij deze unieke samenwerking tussen twee autolease intermediairs, bereiken we een brede doelgroep namelijk particulieren én ondernemers. Auto Financier Nederland is al vele jaren specialist in autofinancieringen voor Nederland. Complete wagenparken van honderden universele autobedrijven én merkdealers zijn online gekoppeld aan de autovoorraad van Auto Financier Nederland. Daardoor kunnen we een landelijke dekking altijd garanderen. En dat met de best denkbare service! 

Het Financieringshuis

Het Financieringshuis op zijn beurt is het 'financiële middelpunt'. Daar bedienen autolease adviseurs de klanten op hun wenken. Deskundige leaseadviseurs en andere medewerkers, die onder leiding staan van eigenaar Ronald Damhuis, behandelen dagelijks vele financieringsaanvragen. Ook uw offerte aanvraag voor autolease wordt doorgaans al binnen 1 dag behandeld. Omdat het belangrijk is dat uw autolening perfect bij uw persoonlijke situatie aansluit, is een leaseadvies op maat enorm belangrijk. Dit kunt u gerust aan Het Financieringshuis overlaten. Het Financieringshuis en Auto Financier Nederland zijn pas honderd procent tevreden als klanten het ook zijn. 

Autobedrijven die zijn aangesloten bij Auto Financier Nederland

We laten niet zomaar autobedrijven toe. Alle autobedrijven die zijn aangesloten bij Auto Financier Nederland hebben moeten voldoen aan strenge selectiecriteria. Zo voldoen ze altijd aan onze kwaliteitseisen. Want we willen onze klanten het beste van het beste bieden. Uw auto leveren we altijd af met minimaal 6 maanden garantie, een onderhoudsbeurt en APK. U heeft de eerstkomende tijd dan ook geen omkijken naar onderhoud. Wij weten dat veel andere autobedrijven en leasemaatschappijen niet op deze manier werken en zulke service niet bieden. Het is aan u of u met dergelijke partijen in zee gaat. Het is in elk geval niet onze werkwijze. 

Heeft u een autobedrijf?

Bent u eigenaar van een autobedrijf? Bespreek dan gerust met ons de mogelijkheden. Auto Financier Nederland komt graag met u in contact. Wellicht kunnen we veel voor elkaar betekenen.
 

Occasion elders gezien?

Vraag hier vrijblijvend een financieringsvoorstel aan!