Over Auto Financier Nederland | Privé of Zakelijk leasen

Over Autofinancier Nederland

Op 3 oktober 2011 heeft Laurens de stap gezet om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Met de ambitie om Nederland te veroveren en geen cent meer op zak, stond hij na een half uur als “Ondernemer” weer buiten. Het plan was duidelijk, dé Auto Financier van Nederland worden! Deskundig en eerlijk advies, hoge snelheid in het behandelen van de aanvragen met scherpe tarieven, daarmee moest het toch zeker lukken. Als je er nu op terug kijkt was de basis wel daar, maar komt er voor succes toch veel meer bij kijken. Gelukkig maar dat je vandaag nog niet weet welke hobbels je morgen tegen komt! Met de juiste instelling, toewijding en doorzettingsvermogen kan iedereen zijn ambities waar maken.

Nu zijn wij gegroeid tot een team van 5 toppers. Vanuit ons kantoor in Enschede staan onze lease adviseurs van begin tot eind voor jou klaar en nemen wij het financieren van jouw personenauto of bedrijfswagen uit handen. Heb je vragen of problemen tijdens de looptijd? Ook dan kun je dus altijd op onze kennis en advies rekenen.

Wij streven ernaar om jou binnen 24 uur te voorzien van de scherpste offerte volledig aangepast aan jouw wensen en met duidelijke voorwaarden. Simpel, snel en helder leasen noemen we dat!

Grote leasevoorraad met de beste auto's

Wanneer je een auto leaset bij ons, heb je keuze uit onze ruime autovoorraad met zowel nieuwe als gebruikte personenauto's en bedrijfswagens. Deze auto's worden aangeboden door meer dan 350 universele autobedrijven én merkdealers waarmee we samenwerken. Omdat deze autobedrijven overal in het land met ons samenwerken, is het mogelijk om jouw nieuwe auto of occasion ook razendsnel te leveren. Mede doordat je op postcode kunt zoeken, kun je snel een auto bij jou in de buurt vinden. Daarnaast zijn alle voertuigen op onze website direct leverbaar en houden we onze voorraad met personenauto’s en bedrijfswagens actueel.

Aanbod Personenauto's   Aanbod Bedrijfswagens

Alleen voertuigen van 8 jaar of jonger

Alle auto’s in onze voorraad zijn tot maximaal 8 jaar oud en hebben geen hogere kilometerstand dan 200.000. Het resultaat? Een frisse voorraad met nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van alle bekende merken. Je kunt zelf jouw looptijd van de lease bepalen en eventueel een aanbetaling doen of een slottermijn instellen. Wij helpen je graag bij het afsluiten en op maat maken van jouw autofinanciering.

Heb je geen auto gevonden in onze leasevoorraad in Nederland? Dan kun je er ook voor kiezen om bij de leasevoorraad het vinkje ‘ook importaanbod tonen’ aan te klikken. Hierdoor wordt de keuze nóg groter. Met het import aanbod heb je meer opties, goede kwaliteit en compleet uitgeruste auto’s. Vaak kun je dan een auto samenstellen die exact aan jouw eisen voldoet, zodat jij de auto rijdt die jij verdient!

Ergens anders een auto gevonden?

Het is niet noodzakelijk om een auto te leasen uit onze leasevoorraad. Staat jouw gewenste auto niet in onze leasevoorraad, maar bij een ander autobedrijf? Of wil je een ontvangen voorstel vergelijken met onze scherpe tarieven? Ook dan kun je, geheel vrijblijvend, een aanvraag indienen via de leasecalculator. Wij gaan vervolgens direct voor je aan de slag om je te voorzien van de beste offerte.

Heb je een autobedrijf?

Ben je eigenaar van een autobedrijf? Bespreek dan gerust met ons de mogelijkheden om jouw voorraad te adverteren via onze websites. Auto Financier Nederland komt graag met je in contact. Wellicht kunnen we veel voor elkaar betekenen.

Meer weten of heb je vragen? Neem contact op met een van onze collega’s!

Financial Lease ZZP

Financialleasezzp.nl ging in 2012 online, veel ZZP’ers liepen tegen het probleem aan dat ze geen jaarcijfers konden overhandigen, laat staan dat ze überhaupt serieus genomen werden bij de bank. Auto Financier Nederland zag hier een kans voor specialisme in, met succes!

Financial Lease Twente

Met Financial Lease Twente zijn wij ooit begonnen. Financial Lease Twente is gesetteld in de prachtige streek Twente, maar het aanbod is voor alle Nederlandse ondernemers beschikbaar. Financial Lease Twente is groot voorstander van transparante autolease voor iedere ondernemer in Nederland.