Privé financieren

Jouw (nieuwe) auto privé financieren!

Lease een auto voor een vast en laag bedrag per maand

Lease een nieuwe personenauto of een occasion en betaal als particulier bij Auto Financier Nederland maandelijks een vast en laag bedrag. Wij bieden gegarandeerd de allerlaagste lening rente van Nederland! Hoe we dat voor elkaar krijgen? Auto Financier Nederland werkt samen met de grootste leasemaatschappij van Nederland: Het Financieringshuis. Zij zijn onze financiële partner als het gaat om het privé financieren van auto's. Het Financieringshuis is voor de verstrekking van financieringen niet afhankelijk van andere partijen.

Autofinanciering op maat

Omdat persoonlijke en financiële situaties kunnen verschillen én iedereen zijn eigen wensen heeft, stemmen wij jouw autofinanciering perfect af op jouw situatie. Zo sluit de financiering naadloos aan bij jouw mogelijkheden. Waar nodig zullen we je adviseren. Tijdens de looptijd van de lening kun je ook altijd bij ons aankloppen voor vragen als dit nodig is.

Investeer in een jonge auto en bespaar veel geld!

Ben je ontevreden over jouw huidige auto? Is het een oude auto en zitten er veel onderhoudskosten aan te komen of ben je gewoon toe aan een luxere auto met meer mogelijkheden? Vraag dan bij Auto Financier Nederland een goedkope autofinanciering aan! Privé geld lenen voor een auto is juist vaak een verstandige keuze, hoe raar het ook klinkt. Want geld lenen kost geld. Echter, nieuwe auto's zijn veel zuiniger in verbruik en hebben de eerste jaren geen onderhoud nodig. Je kunt dus direct veel geld besparen op autokosten! Jarenlang sparen voor een nieuwe auto is in veel gevallen duurder dan geld lenen en meteen in een nieuwe auto te kunnen rijden. Oude auto's kunnen jou met regelmaat in de steek laten zodat je te laat op jouw bestemming aankomt. Met een jongere auto heb je dat probleem niet. Wist je trouwens dat de meeste autobezitters rijden in een auto waarvoor ze een financiering hebben afgesloten? Wij helpen ook jou graag aan een voordelige en betrouwbare autolening!

Ben je ook zo benieuwd hoeveel geld je bespaart als je bij ons een autofinanciering afsluit?

Bereken jouw voordeel door met de leasecalculator jouw maandelijkse financieringstermijnen te berekenen. Je hebt de mogelijkheid om daarna direct een leenofferte aan te vragen. Alle aanvragen nemen we direct in behandeling en in de meeste gevallen leveren we jouw nieuwe personenauto of occasion al binnen een week!

Nog geen auto gevonden?

Heb je nog geen nieuwe auto of occasion gevonden? Er is ook zoveel auto aanbod. Dat maakt het soms extra lastig om een keuze te maken. Waarom doorzoek je niet eens onze voorraad met zowel nieuwe als gebruikte auto's? Onze voorraad behoort tot de allergrootste van Nederland en is zeer divers! Als wij ook meteen de financiering voor jouw toekomstige auto mogen regelen, dan kunnen we vrijwel direct overgaan tot levering!

Aanbod personenauto's    Aanbod bedrijfswagens

Voordelen van een autofinanciering

Een groot voordeel van een autofinanciering via Het Financieringshuis is onder meer dat het zorgt voor meer zekerheid. Je weet precies wat jouw maandlasten zijn. Het Financieringshuis behoort tot de grootste aanbieders van autofinancieringen in Nederland. Zo kun je bij ons snel en eenvoudig een goedkope auto vinden die bij jou past en hiervoor een autofinanciering aanvragen via onze website. 

 • Voordelig een auto financieren
  Wij van Auto Financier Nederland hanteren scherpe rentes voor jouw autofinancieringen!
 • Behoud van spaargeld
  Behoud jouw spaargeld met een autofinanciering en daarmee ook ruimte om leuke dingen te doen.
 • Duidelijk financieren
  Geen kleine lettertjes bij ons. Wij adviseren je op alle bijkomende kosten bij een autofinanciering.
 • Autofinanciering in enkele dagen
  Autofinanciering aangevraagd? Jouw financieringsaanvraag regelen we binnen enkele werkdagen.
 • Eerlijk en deskundig advies
  Voordat je daadwerkelijk een autofinanciering afsluit, ontvang je deskundig en eerlijk advies!
 • Groot aanbod occasions
  200 autobedrijven door heel Nederland plaatsen hun aanbod op onze website.