Uw (nieuwe) auto privé financieren!

Lease een auto voor een vast en laag bedrag per maand

Lease een nieuwe personenauto of een occasion en betaal als particulier bij Auto Financier Nederland maandelijks een vast en laag bedrag. Wij bieden gegarandeerd de aller-laagste leningrente van Nederland! Hoe we dat voor elkaar krijgen? Auto Financier Nederland werkt samen met de grootste leasemaatschappij van Nederland: Het Financieringshuis. Zij zijn onze financiële partner als het gaat om het privé financieren van auto's. Het Financieringshuis is voor de verstrekking van financieringen niet afhankelijk van andere partijen. Andere leasemaatschappijen zijn eropuit om snel en vooral veel geld te verdienen. Het Financieringshuis denkt daar heel anders over en wil auto leasen voor iedereen betaalbaar maken. Als u met ons in zee gaat dan profiteert u daarvan!

Autofinanciering op maat

Omdat persoonlijke en financiële situaties kunnen verschillen én iedereen zijn eigen wensen heeft, stemmen wij uw autofinanciering perfect af op uw situatie. Zo sluit de financiering naadloos aan bij uw mogelijkheden. Waar nodig zullen we u adviseren. Tijdens de looptijd van de lening kunt u altijd bij ons aankloppen voor vragen als dit nodig is. Over aankloppen gesproken: Auto Financier Nederland en Het Financieringshuis zijn met hun kantoor gevestigd in hetzelfde gebouw. Korte lijntjes, daar houden we van!

Over Het Financieringshuis

Maak kennis met Het Financieringshuis. Wij zijn geen standaard financiële dienstverlener maar bieden maatwerk financieringen aan zowel particulieren als de zakelijke markt. We hebben ons gespecialiseerd in diverse soorten autofinancieringen. Voor een vrijblijvend leenadvies of het afsluiten van een autolening kunt u bij ons terecht! Wij hebben een vergunning van de AFM en zijn tevens aangesloten bij het Kifid. Graag verwijzen we u ook door naar ons dienstverleningsdocument.

Investeer in een jonge auto en bespaar veel geld!

Bent u ontevreden over uw huidige auto? Is het een oude auto en zitten er veel onderhoudskosten aan te komen of bent u gewoon toe aan een luxe auto met meer mogelijkheden? Vraag dan bij Auto Financier Nederland een goedkope autofinanciering aan! Privé geld lenen voor een auto is juist vaak een verstandige keuze, hoe raar het ook klinkt. Want geld lenen kost geld. Maar nieuwe auto's zijn veel zuiniger in verbruik en hebben de eerste jaren geen onderhoud nodig. U kunt dus direct veel geld besparen op autokosten! Jarenlang sparen voor een nieuwe auto is in veel gevallen duurder dan geld lenen en meteen in een nieuwe auto te kunnen rijden. Oude auto's kunnen u met regelmaat in de steek laten zodat u te laat op uw bestemming aankomt. Met een jongere auto heeft u dat probleem niet. Wist u trouwens dat de meeste autobezitters rijden in een auto waarvoor ze een financiering hebben afgesloten? Wij helpen ook u graag aan een voordelige en betrouwbare autolening!

 Zelf uw autofinanciering online berekenen

Vraag vandaag nog een offerte aan. Aanvragen nemen we direct in behandeling!

Ons slottermijn advies: 1,-

Per maand vanaf

325,-

De definitieve offerte is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Deze indicatie betreft een persoonlijke lening. Voor dit product is het Europese standaardinformatie over Consumentenkrediet beschikbaar. Aan bovenstaande voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend. Uw aanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel.  

Bent u ook zo benieuwd hoeveel geld u bespaard als u bij ons een autofinanciering afsluit? Bereken uw voordeel door hiernaast uw maandelijkse financieringstermijnen te berekenen. U heeft de mogelijkheid om daarna direct een leenofferte aan te vragen. Uw aanvragen nemen we direct in behandeling en in de meeste gevallen leveren we uw nieuwe personenauto of occasion al binnen een week!

Heeft u nog geen auto gevonden?
Heeft u nog geen nieuwe auto of occasion gevonden? U wilt natuurlijk beslagen ten ijs komen. En er is ook zoveel autoaanbod. Dat maakt het soms extra lastig om een keuze te maken. Waarom doorzoekt u niet eens onze voorraad met zowel nieuwe als gebruikte auto's? De autovoorraad van Auto Financier Nederland behoort tot de allergrootsten van Nederland en het aanbod is zeer divers! Als wij ook meteen de financiering voor uw toekomstige auto mogen regelen, dan kunnen we vrijwel direct overgaan tot levering!

Voordelen van een autofinanciering

Een groot voordeel van een autofinanciering via Het Financieringshuis is onder meer dat het zorgt voor meer zekerheid. U weet precies wat uw maandlasten zijn. Het Financieringshuis behoort tot de grootste aanbieders van autofinancieringen in Nederland. Zo kunt u bij ons snel, eenvoudig en een goedkope auto vinden die bij u past en hiervoor een autofinanciering aanvragen via onze website. 

 Voordelig een auto financieren

Wij van Auto Financier Nederland hanteren scherpe rentes voor uw autofinancieringen!

 Behoud van uw spaargeld

Behoud uw spaargeld met een autofinanciering en daarmee ook ruimte om leuke dingen te doen.

 Duidelijk financieren

Geen kleine lettertjes bij ons. Wij adviseren u op alle bijkomende kosten bij een autofinanciering.

 Autofinanciering in enkele dagen

Autofinanciering aangevraagd? Uw financieringsaanvraag regelen we binnen een enkele werkdagen.

 Eerlijk en deskundig advies

Voordat u daadwerkelijk een autofinanciering afsluit, ontvangt u deskundig en eerlijk advies!

 Groot aanbod occasions

200 autobedrijven door heel Nederland plaatsen hun aanbod op onze website.

 Begrippenlijst

Auto Financier Nederland maakt auto leasen weer transparant. Wilt u meer duidelijkheid over leasen? Neem dan ook eens onze begrippenlijst door. We lichten hier verschillende financial lease termen en begrippen toe. Maar natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord wanneer u vragen heeft of er iets niet duidelijk is.
Begrippenlijst