Gratis advertentieruimte voor autobedrijven

Gratis advertentieruimte voor autobedrijven

Vergroot jouw verkoopkansen en vraag een partnership aan bij Auto Financier Nederland!

Wij werken samen met autobedrijven door heel het land en verwelkomen jou ook graag als partner. Ons doel is om een zo gevarieerd mogelijk aanbod met een goede spreiding bij betrouwbare autobedrijven aan te bieden aan onze bezoekers. Ieder Nederlands autobedrijf met een eigen occasion voorraad en showroom kan zich bij ons aansluiten als zakelijke lease partner en profiteren van onze naamsbekendheid op het internet. Je verhoogt daarmee de conversie uit jouw 'online showroom'. We hanteren echter wel kwaliteitseisen. Zo moeten de advertenties correct zijn, de auto’s niet ouder dan 8 jaar zijn en hanteer je een garantietermijn van tenminste 6 maanden op verkochte voertuigen. Onze klanten zijn dan verzekerd van de beste kwaliteit auto's en correctheid van de occasions.

Auto Financier Nederland wil alle klanten op een goede, eerlijke wijze vooruithelpen. Jouw klanten zijn ook onze klanten!

Gratis adverteren

Partner worden van Auto Financier Nederland betekent concreet dat je een 'koppelpartnerschap' (Portal Koppeling) met ons aangaat. Wanneer je met jouw voorraad wilt adverteren op de sites van Auto Financier Nederland, kun je via jouw occasion beheersysteem/voorraadmodule/software leverancier een voorraadkoppeling aanvragen. Wij ontvangen dan een koppelingsverzoek en na accordering is de koppeling actief, je kunt dan gratis adverteren op onze sites. Door jouw actuele autovoorraad te koppelen aan onze voorraadmodule, worden alle voertuigen in onze financieringsvoorraad opgenomen. Zo vallen jouw auto’s en/of bedrijfswagens extra op en stijgen je verkoopkansen enorm. Hier hoef je geen extra of lastige handelingen voor uit te voeren.

Adverteren met terugplaatsing

Jouw voorraad wordt door ons teruggeplaatst op je eigen website met de realistische maandbedragen. De bezoekers kunnen in één oogopslag zien wat ze in totaal kwijt zijn aan autolease kosten. Je krijgt de mogelijkheid de bedragen aan te passen aan de behoefte van de klant. Bezoekers op jouw website merken hier niets van. Zij zullen het idee hebben dat ze zich in jouw financieringsmodule bevinden. Ook krijgen ze nooit de autovoorraad van andere autobedrijven te zien! We kunnen de module geheel aan jouw website en huisstijl aanpassen.

AFM-geregistreerd

Auto Financier Nederland werkt samen met Het Financieringshuis te Oldenzaal. Het Financieringshuis is geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en houdt zich aan de richtlijnen van de AFM. Op advertentiegebied hebben wij ons dan ook te houden aan bepaalde regels. Je mag als autobedrijf dan ook alleen naam, adres en telefoonnummer doorgeven. We raden u aan om de richtlijnen, opgesteld door de AFM, zelf door te nemen.

Car Trade Portals

Car Trade Portals is ons autolease platform. Daarop kunnen ondernemers en particulieren een lease auto vinden. We hebben op dit moment een autolease aanbod van ruim 10.000 voertuigen van meer dan 350 autobedrijven door heel Nederland! Via meer dan 30 internet domeinnamen adverteren we hier mee. Via Car Trade Portals B.V. kunnen autobedrijven gratis een 'portal koppeling' aanvragen. Jouw aanbod met auto's wordt doorgestuurd naar al onze portalen en jouw verkoopkansen stijgen enorm!

Wat gebeurt er als een bezoeker een aanvraag doet op een auto?

De lease aanvraag van de klant wordt door ons aangeboden bij de aangesloten banken van Auto Financier Nederland. Zij beoordelen de aanvraag op basis van de gegevens die de klant heeft ingevuld. Hier hebben wij meestal binnen enkele uren een uitslag op. Zodra wij een akkoord hebben, zullen we voor de klant een voorstel uitwerken. Deze goedgekeurde offerte mailen wij aan de klant en het autobedrijf. Zo weet je als autobedrijf direct dat er een offerte loopt op de door jou aangeboden auto. De klant heeft dan jouw gegevens en kan contact met jou opnemen voor een eventuele proefrit en/of een inruilvoorstel van zijn huidige auto. Echter, je hebt in de mail ook de gegevens van de klant ontvangen (naam, KvK nummer, telefoonnummer en email adres). Je kunt dus ook zelf pro actief de lead opvolgen om jouw kansen voor verkoop op basis van lease te vergroten.

Je kunt de klant uitnodigen voor een bezoek bij jou in de showroom óf je kunt direct met de klant onderhandelen over de aankoopprijs, eventuele inruil van een huidige auto en de leveringsvoorwaarden. Extra kosten, zoals garantie of extra accessoires, kunnen meestal gewoon meegefinancierd worden. Wanneer je het met de klant eens bent geworden over de leveringsvoorwaarden en de prijs, ontvangen wij graag een definitieve aankoopfactuur per mail. Nadat wij van de klant dan ook een kopie van legitimatie en bankpas hebben ontvangen, zullen wij de contracten gaan opmaken. De opgemaakte contracten mailen wij aan de klant en de leverende dealer tezamen met een RDW opdrachtnummer. Zodra de klant de eventuele aanbetaling heeft voldaan en we de ondertekende contracten (door de leverancier en klant) tezamen met een tenaamstellingsverslag retour hebben, vindt de uitbetaling plaats. Je ontvangt daar een bevestiging van en je hebt vanaf dat moment de betaling van het leasebedrag binnen één werkdag bijgeschreven op jouw rekening.

Op welke sites adverteer ik?

Naast Auto Financier Nederland, hebben wij nog twee andere sites. Wanneer je een koppelpartnerschap aanvraagt, dan adverteer je op de volgende sites:

Auto Financier Nederland 
Financial Lease ZZP 
Financial Lease Twente

Zo breng je jouw voorraad nóg beter onder de aandacht van al onze zakelijke leaserijders. Meer weten? Neem dan contact op met Auto Financier Nederland.

Nog even de voordelen voor jou op een rijtje:

  • Je ontvangt meer aanvragen op jouw autovoorraad
  • Jouw verkoopkansen stijgen aanzienlijk
  • Wij vergroten jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid
  • Wij ontlasten je op het gebied van online marketing
  • Wij doen de volledige administratie voor het leasecontract

Aanmelden!

Aanmelden als businesspartner? Je krijgt als partner van ons de mogelijkheid de complete bedrijfsvoorraad op onze autoportalen te plaatsen. Jouw voorraad brengen we gratis onder de aandacht van al onze autozoekers.

Aanmelden als dealer