Gratis advertentieruimte voor autobedrijven

Vergroot als autobedrijf uw verkoopkansen en vraag een partnership aan bij Auto Financier Nederland. We bieden u een scala aan unieke producten én een speciale service. U verhoogt daarmee de conversie uit uw 'online showroom'. Wij houden ons aan de richtlijnen die de AFM ons oplegt. Door businesspartner te worden van AutoFinancier.nl, vergroot u uw exposure. Wij heten ieder autobedrijf, waarvan we denken dat het iets toevoegt voor onze doelgroep, van harte welkom. We stellen wel bepaalde eisen op kwaliteitsgebied. Zo moeten uw advertenties correct zijn en hanteert u een garantietermijn van tenminste 6 maanden op verkochte voertuigen. Uw klanten zijn ook onze klanten. Auto Financier Nederland wil alle klanten op een goede, eerlijke wijze vooruithelpen. 

 Gratis adverteren

Partner worden van Auto Financier Nederland betekent concreet dat u een 'koppelpartnerschap' (Portal Koppeling) met ons aangaat. Door uw actuele autovoorraad te koppelen aan onze voorraadmodule, worden alle voertuigen in onze financieringsvoorraad opgenomen. Zo vallen uw auto's extra op en stijgen uw verkoopkansen enorm! En het allermooiste is dat het u niets kost. Ook hoeft u hiervoor geen extra of lastige handelingen uit te voeren.

 Adverteren met terugplaatsing

We werken volgens de richtlijnen van de AFM. Dat betekent onder meer dat uw partnerschap met Auto Financier Nederland verplichtingen met zich meebrengt. Uw voorraad wordt dan ook door ons teruggeplaatst op uw eigen website met de realistische maandbedragen. De bezoekers kunnen in een oogopslag zien wat ze in totaal kwijt zijn aan autolease kosten. U krijgt de mogelijkheid de bedragen aan te passen aan de behoefte van de klant. Bezoekers op uw website merken hier niets van. Zij zullen het idee hebben dat ze zich in uw financieringsmodule bevinden. Ook krijgen ze nooit de autovoorraad van andere autobedrijven te zien! We kunnen de module geheel aan uw website en huisstijl aanpassen.

 AFM-geregistreerd

Auto Financier Nederland werkt samen met Het Financieringshuis te Oldenzaal. Het Financieringshuis is geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en houdt zich aan de richtlijnen van de AFM. Op advertentiegebied hebben wij ons dan ook te houden aan bepaalde regels. U mag als autobedrijf dan ook alleen uw naam, adres en het telefoonnummer doorgeven. We raden u aan om de richtlijnen, opgesteld door de AFM, zelf door te nemen op https://www.afm.nl/nl/consumenten.aspx

 

Occasion elders gezien?

Vraag hier vrijblijvend een financieringsvoorstel aan!