Auto Financier Nederland geeft antwoord op uw vragen.

Voor het aanvragen van een voordelige Financial Lease offerte moet u woonachtig zijn in Nederland en ingeschreven staan bij de kamer van koophandel.
Financial Lease is een zakelijke financiering op basis van een huurkoopovereenkomst. Bent u een ondernemer en wilt u graag particulier Financial Lease, bij een natuurlijkpersoon als rechtspersoon is het verschil tussen zakelijk en particulier goed "het wel of niet inboeken van een factuur en het terug vragen van de BTW. Boekt u de factuur niet dan betaald u dus ook geen bijtelling.
Bent u geen ondernemer, voor particulieren hebben de specialisten van "Het Financieringshuis" uitstekende auto financieringen die u wellicht beter passen dan financiallease.
Voor een Financial Lease aanvraag zijn we vaak niet meer nodig dan een aantal gegevens van u en uw onderneming, hierbij moet u denken aan Bedrijfsnaam, oprichtingsdatum, kamer van koophandel nummer, adresgegevens en naam, geboortedatum van de eigenaar. In 95% van de aanvragen zijn we ook geen jaarcijfers nodig.

Graag, wij zullen zorgen dat u een scherp Financial Lease voorstel krijgt! Wel moet u rekening houden met een passend voertuig voor uw onderneming, een startende bouwonderneming zal geen goedkeuring krijgen voor een luxe personenauto. Hij zou immers zijn brood moeten verdienen met een bedrijfswagen.

Jazeker, zolang de auto maar aangeboden wordt door een autobedrijf. Zelfs als u een financial lease aanbieding heeft van een andere maatschappij, kunnen wij u vaak een beter voorstel doen.

Een Financial Lease auto mag in de looptijd van de overeenkomst geen 120 maanden (10 Jaar) oud worden, dan moet hij volledig zijn afgeschreven en is dus een slottermijn vaak ook niet meer mogelijk.
Is de auto bij aanvang van het contract 89 maand oud (occasion van 7,5 jaar oud) dan kan deze nog maximaal 30 maanden ondergebracht worden in de Occasion Lease.

Wij van Auto Financier Nederland vinden van niet! Echter weten we dat vele andere leasemaatschappijen dat wel vragen, sommige durven zelfs u een factuur te sturen voor het behandelen van uw aanvraag. Bij ons is het aanvragen van een goedkeuring van uw Financial Lease aanvraag zonder kosten en of verplichtingen. Ook het accepteren van een Financial Lease offerte en het afsluiten is bij ons zonder verdere kosten. Al onze kosten staan duidelijk op uw vrijblijvende offerte!.
Nee, met Financial Lease financiert u een auto zakelijk waarbij u zelf zorg draagt voor de exploitatie kosten van de auto. Dit maakt Financial Lease ook het meest transparante vorm van leasing.

U bent direct economisch eigenaar van het voertuig, het autobedrijf zal de auto aan u factureren en bij u op naam zetten met een OTT code. Als de lease overeenkomst beëindigd wordt krijgt u automatisch de tenaamstellingscode waarmee u dan ook het juridische eigendom heeft.

'Belasting van Personenauto's en Motorrijtuigen' is waar de afkorting van BPM voor staat, deze belasting betaald u om een voertuig op Nederlands kenteken te zetten bij invoer. In de meeste gevallen doet de importeur van het voertuig dat. De hoogte van het BPM bedrag wordt bepaald aan de hand van de CO² uitstoot van het voertuig. Het bruto BPM bedrag betaald u bij een nieuwe auto, naarmate de auto ouder wordt schrijft de bpm af totdat de BPM volledig is afgeschreven na 9jaar en 6maanden. Net zo als de afschrijving van een nieuwe auto, schrijft ook de BPM de eerste maanden sneller af dan de laatste maanden. Wij vermelden op de offerte het Rest BPM bedrag (actuele waarde BPM) omdat BPM niet onderhevig is aan BTW. Zonder het Rest PBM bedrag junt u niet het exacte BTW bedrag uitrekenen.

"belasting over de toegevoegde waarde" is waar de Afkorting BTW voor staat. Als ondernemer brengt u deze in rekening aan uw klanten over de omzet, van de kosten en inkopen kunt u het BTW aftrekken op de in rekening gebrachte BTW bedragen. Over de Toegevoegde waarde wordt zodoende belasting betaald. Er mag in Nederland geen Belasting over belasting berekend worden, vandaar dat het bij een auto (waar ook BPM over betaald is, en waar nog rest BPM in zit) soms wat lastiger is om de BTW te kunnen berekenen. De BTW berekend u dan als volgt: Verkoop prijs minus Rest BPM gedeeld door 121 maal 21.

De Financial Lease Auto wordt aan uw onderneming gefactureerd, Btw kunt u terugvragen bij de Fiscus. BTW is geen onderdeel van de investering, bij Financiallease kunt u enkel de investeringswaarde van het voertuig financieren. Echter zijn er uitzonderingen waarbij u wel de volledige aankoopprijs van de auto kunt Financieren. Denk hierbij aan een Marge voertuig (deze occasions zijn al reeds van een particuliere eigenaar geweest) waarbij er geen BTW meer in de aankoopprijs zit, of in sommige gevallen bij een niet BTW plichtige onderneming.

Nee, de lease termijnen zijn vrij van BTW. U heeft de BTW immers al verrekend met de belastingdienst bij de aanschaf van het voertuig.

Bijtelling dient u te betalen voor iedere auto (ongeacht: Huur, Koop of Lease) die op de balans van uw onderneming geactiveerd is en waarbij niet aannemelijk gemaakt kan worden dat deze voor minder dan 500km per jaar voor privédoeleinden gebruikt wordt. Als u een verklaring geen privé gebruik invult en u kunt uit riten registratie bewijzen dat u niet meer dan 500km voor privédoeleinden heeft gereden per jaar, hoeft u geen bijtelling te betalen.

Een FinancialLease Auto mag in de looptijd niet ouder worden dan 120 maanden, wanneer hieraan voldaan wordt is de maximale looptijd van een Financial Lease contract 72 maanden.

Ja, Financiallease is heel transparant. U kunt te allen tijde het openstaande financieringsbedrag inlossen waardoor de overeenkomst beëindigd wordt. Na beëindiging ontvangt u de tenaamstellingscode.

Ja dat kan, deze kunt u vaak zonder aanbetaling leasen omdat het volledige bedrag onder de investeringswaarde valt. Het nadeel is dan wel dat u ook geen BTW terug te vorderen heeft waardoor de auto in aanschaf wel duurder is..
Anders dan onze naam doet vermoeden, kunnen wij meer dan enkel auto's financieren. Een motor leasen krijgen we steeds meer aanvragen voor en is voor ons gelijk aan een auto leasen. Wel zijn we bij de aanvraag van een motor een offerte nodig van de verkopende dealer.
Een slottermijn is het gefinancierde bedrag dat aan het eind van de looptijd nog open staat, een aflossingsvrij gedeelte van de financiering.
Nee, de maandtermijnen staan bij aanvang van het contract vast en kunnen tijdens de looptijd van het contract nooit veranderen. Dat is wel zo transparant leasen.
Met een Lopende achterstandscodering gaat het echt niet lukken, echter zijn er wel beperkte mogelijkheden voor een eenmanszaken met een BKR verleden.

Als u uw onderneming staakt en u zich uitschrijft bij de kamer van koophandel, zal het contract moeten worden ingelost. De auto is dan nog steeds uw eigendom, die mag u houden. U kunt er ook voor kiezen om uw auto aan een autobedrijf te verkopen en het contract door het autobedrijf te laten inlossen. Ook is een overname van het leasecontract door een ander bedrijf mogelijk, hiervoor dient dan wel eerst een goedkeuring voor gevraagd te worden waarbij de nieuwe debiteur getoetst zal gaan worden.

Wanneer u handelt uit privé persoon (eenmanszaak), dan wordt de lease auto altijd op uw privé naam geregistreerd. Het enige verschil tussen uw zakelijke activiteiten en privé eigendommen is het inboeken van de autofactuur.
Bij het laatste lease termijn zal het eventuele slottermijn geïncasseerd worden, enkele dagen later ontvangt u automatisch de tenaamstellingscode van uw auto. Daarmee heeft u het volledige eigendom (reële eigendom) en kunt u zelf bepalen wat u met de auto gaat doen.
Transparantie en geen verrassingen achteraf wanneer u meer rijd dan dat u vooraf ingeschat heeft. Daarnaast heeft u recht op investeringsaftrek en financial lease is veel flexibeler omdat u eigenaar bent van de auto.
Auto Financier Nederland bestaat uit een relatief klein team dat volledig is ingericht op efficiëntie. Onze systemen zijn zo ingericht dat uw online aanvraag binnen enkele minuten al bij een kredietbeoordelaar is ingediend. Daarnaast spenderen we geen tiental duizenden euro's aan Adwords en andere advertentie kanalen. Hierdoor kunnen wij u het beste financial lease aanbod garanderen.

Occasion elders gezien?

Vraag hier vrijblijvend een financieringsvoorstel aan!