Vernieuwde Dacia Sandero, Stepway en Logan geïntroduceerd

Dacia introduceert nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan

new-sandero-and-logan-1600x1200

Dacia introduceert een nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan. De populaire modellenreeks krijgt een splinternieuw design. Op diverse fronten zorgt Dacia voor vernieuwing in hun succesvolle aanbod. Het nieuwe aanbod zal beter aansluiten bij de verwachtingen van klanten. Een aankoop is vaak voor een langere termijn en met deze visie speelt Dacia in op de behoefte van de klant, die een beter product wil voor een goede prijs. De nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan spelen daar volgens Dacia perfect op in. 

Absolute bestseller

Dacia is uitgegroeid tot een populair merk. Een merk dat verbondenheid oproept. Het aanbod is in vijftien jaar enorm gegroeid, van één enkel model tot een volledig en divers modellenaanbod. De Sandero is naast een iconisch model ook een absolute bestseller. Sinds 2017 is deze auto de meest verkochte auto aan particulieren in Europa. Er zijn bijna 2,1 miljoen exemplaren van verkocht. 

De koper kan genieten van veelzijdige modellen die rijk zijn uitgerust, verbetere actieve en passieve veiligheid. De auto's zijn voorzien van nieuwe benzine- en LPG bi-fuel-motoren, een nieuwe automatische transmissie en een volledig nieuwe handgeschakelde zesversnellingsbak. De nieuwe modellen geven de klanten meer dan ooit het meeste waar voor hun geld. 

Splinternieuw design en lichtsignatuur

Alle nieuwe modellen van Dacia hebben een compleet nieuw design. De scherpe prijzen en bescheiden buitenafmetingen zijn daarbij wel behouden. De auto voldoet precies aan de eisen van de consument. Op het gebied van design ogen de nieuwe modellen moderne en zijn ze beter uitgerust en daarmee nog veel zijdiger dan ooit. Ook het nieuwe design straalt eenvoud en betrouwbaarheid uit, de fundamentele waarden waar Dacia om bekend staat. Dankzij de vernieuwdde lichtsignatuur krijgen de nieuwe modellen een heel eigen karakter. Zowel de voor als achterlichten worden verbondenn door een horizontale lijn die doorloopt in de respectievelijke verlichtingslijnen. De nieuwe modellen lijken door de Y-achtige vormen optisch ruimer en breder. 

Dacia Sandero

De vernieuwde Dacia Sandero maakt een robuuste indruk, die de auto te danken heeft aan zijn uitgesproken schouders en wielkasten. Een gebogen voorruit, een lager dak en een aflopende daklijn laten de auto een stuk vloeiender ogen. De nieuwe auto oogt ook lager en meer zelfverzekerd dankzij de bredere spoorbreedtes en wielen die perfect in de lijn van de auto liggen. 

Dacia Stepway

Van de drie vernieuwde modellen is de Dacia Stepway een echte avonturier te noemen. Het uitgesproken exterieurdesign nodigt je uit om op avontuur te gaan. De auto heeft een verhoogde bodemvrijheid, de vooant is zeer herkenbaar dankzij een specfieke generfde en bollere motorkap. Het imago en het crossover DNA van deze auto laat duidelijke verschillen zien met de Sandero. De Stepway valt ook op door het verschroomde stepway-logo onder de rille en stoere elementen boven de mistlichten. 

Dacia Logan

Ook de Dacia Logan is volledig vernieuwd en oogt nu nog vloeiender en dynamischer. Dit heeft de auto te danken aan de aflopende daklijn en de kleinere zijoppervlakten. De wielen liggen perfect in de lijn van de auto. Bepaalde elementen zoals de deurgrepen en de Y-vormige lichtsignatuur zijn eigenschappen die de Logan gemeen heeft met de Sandero.