Auto financiering, zo werkt het aanvragen van een autofinanciering

Een auto financieren, hoe werkt het aanvragen van een autofinanciering?

laurens-en-ronald

Bij Auto Financier Nederland bieden wij naast Financial Lease (autofinanciering voor de zakelijke markt) ook een oplossing voor de particuliere klanten aan. In samenwerking met Het Financieringshuis uit Oldenzaal, kun je via onze website een offerteaanvraag voor privé lease indienen. Wij werken sinds 2014 samen met ‘Het Financieringshuis’ naar alle tevredenheid van onze bezoekers.

Een particuliere financieringsaanvraag indienen

Een private lease aanvraag indienen hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor jou. De lease aanvraag wordt rechtstreeks doorgestuurd worden naar Het Financieringshuis en zal zonder tussenkomst van Auto Financier Nederland door hen behandeld worden. 

Via onze autolease voorraad kun je een keuze maken uit zo’n tienduizend auto’s van verschillende (aan onze site gekoppelde) autobedrijven. Deze voertuigen worden aangeboden op basis van een maandelijkse vanafprijs op basis van zakelijke financial lease. Deze prijs wordt door ons systeem zo exact mogelijk uitgerekend met de gegevens die de dealer bij zijn advertentie invult.  Wanneer je op zo’n advertentie klikt in onze lease voorraad, kom je op een advertentiepagina. 

Alle benodigde gegevens

Op de advertentiepagina vind je alle gegevens van de auto, gegevens van het autobedrijf die de auto aanbiedt en uiteraard meerdere foto’s van het desbetreffende voertuig. Je kunt hier kiezen voor het indienen van een Financial Lease aanvraag of een Private Lease aanvraag. 

Private lease aanvraag

Op het moment je een Privé Lease aanvraag wil doen, kom je op onze aanvraag pagina terecht. Hier kun je eerst nog zelf calculeren met aanbetalingen en looptijden. Zo zie je welke impact een aanbetaling heeft op het verlagen van jou maandtermijn en wat verschillende looptijden doen met het maandbedrag. Wanneer je het maandbedrag hebt gecalculeerd kun je verder met het invullen van jouw persoonsgegevens en contactgegevens om jouw aanvraag compleet te maken voor het indienen. Op het moment dat je de offerte aanvraag verstuurd, komt deze rechtstreeks bij Het Financieringshuis binnen. Zij nemen dan contact met je op om te inventariseren welke autofinanciering het beste bij jou past en om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Een goedkeuring en dan?

Wanneer de auto financiering is goedgekeurd, kun je contact opnemen met het autobedrijf voor een bezichtiging van het voertuig. Staat deze je aan, en ben je het met de verkoper eens over de leveringsvoorwaarden, dan kun je overgaan tot aanschaf van de auto. Laat altijd op de koopovereenkomst opnemen “onder voorbehoud financiering Auto Financier Nederland” zowel zakelijk als particulier. Dat geeft ons nog even de tijd voor het definities maken van de financiering en mocht er onverhoopt toch nog een kink in de kabel zijn gekomen doordat er onverhoopt iets is gewijzigd in je financiële situatie bijvoorbeeld, dat kun je tenminste de koop nog altijd kosteloos ontbinden. 

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken op 085-773 1079 of stuur een mailtje naar info@autofinancier.nl.