Begrippenlijst

Op de website van Auto Financier Nederland kunt u niet alleen kiezen uit vele duizenden leaseauto's en bedrijfswagens en een financiering aanvragen. Ook kan u zich inlezen in autolease en bijvoorbeeld onze begrippenlijst doornemen. Auto Financier Nederland wil leasen transparant en duidelijk maken voor iedereen! In de begrippenlijst die we hebben samengesteld worden lastige autolease begrippen toegelicht. Het kan voorkomen dat u zoekt naar de uitleg van een begrip en dat deze niet in onze lijst staat. In dat geval kan u contact opnemen met ons en leggen wij het u persoonlijk uit. 

Voorbeelden van lease begrippen

Hieronder kunt u doorklikken naar begrippenlijsten voor financial lease en privé lease. We leggen bijvoorbeeld uit hoe een aanbetaling van een lease auto werkt, wat onder afkoop wordt verstaan, wat een 'BPM' of 'autokosten forfait' is en zo kunnen we nog wel even doorgaan... Alle leasetermen en begrippen hebben we netjes in alfabetische volgorde geplaatst. 

 Financial lease begrippenlijst

Auto leasen maken wij van de Auto Financier Nederland weer transparant! Hieronder kunt u doorklikken naar een uitgebreide begrippenlijst met financial lease begrippen. Kunt u een begrip niet vinden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We leggen het u graag persoonlijk uit. 

Financial Lease

 Privé lease begrippenlijst

Bij het privé leasen van een auto komt u nogal veel lease begrippen tegen. Wij leggen u deze begrippen graag uit middels een uitgebreide toelichting. Privé autolease maken we transparant! Neem gerust contact met ons op wanneer u elders een begrip bent tegengekomen die niet in deze lijst is opgenomen. 

Privé Lease

Occasion elders gezien?

Vraag hier vrijblijvend een financieringsvoorstel aan!