Begrippenlijst

Begrippenlijst

Op de website van Auto Financier Nederland kun je niet alleen kiezen uit vele duizenden lease auto's en bedrijfswagens en een financiering aanvragen. Ook kun je je inlezen in autolease en bijvoorbeeld onze begrippenlijst doornemen. Auto Financier Nederland wil leasen transparant en duidelijk maken voor iedereen! In de begrippenlijst die we hebben samengesteld worden lastige autolease begrippen toegelicht. Het kan voorkomen dat je zoekt naar de uitleg van een begrip en dat deze niet in onze lijst staat. In dat geval kun je contact opnemen met ons en leggen wij het jou persoonlijk uit. 

Voorbeelden van lease begrippen
Hieronder kun je doorklikken naar begrippenlijsten voor financial lease en privé lease. We leggen bijvoorbeeld uit hoe een aanbetaling van een lease auto werkt, wat onder afkoop wordt verstaan, wat 'BPM' of 'autokosten forfait' is en zo kunnen we nog wel even doorgaan... Alle leasetermen en begrippen hebben we netjes in alfabetische volgorde geplaatst. 

Financial lease begrippenlijst

Auto leasen maken wij van Auto Financier Nederland weer transparant! Hieronder kunt u doorklikken naar een uitgebreide begrippenlijst met financial lease begrippen. Kunt u een begrip niet vinden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We leggen het u graag persoonlijk uit.

Privé lease begrippenlijst

Bij het privé leasen van een auto komt u nogal veel lease begrippen tegen. Wij leggen u deze begrippen graag uit middels een uitgebreide toelichting. Privé autolease maken we transparant! Neem gerust contact met ons op wanneer u elders een begrip bent tegengekomen die niet in deze lijst is opgenomen.

Occasion ergens anders gezien?

Vraag hier vrijblijvend een financieringsvoorstel aan!

Direct offerte aanvragen