Financial Lease auto voor startende ondernemers!

Financial lease auto voor startende ondernemers

jlf16713-bewerkt

Startende ondernemers kunnen vrijwel nergens aankloppen voor een financiering. En als ze al iets kunnen lenen dan is dat onvoldoende. Te weinig om een fatsoenlijke lease auto te kunnen financieren. Auto Financier Nederland is er een groot voorstander van dat juist starters financial lease moeten kunnen aanvragen! Wij bieden dan ook een speciaal product aan: 'Financial lease auto voor starters'. Dit is een starters lease waarbij starters tot 100% van de aanschafwaarde kunnen leasen. Het aanleveren van jaarcijfers is NIET nodig.

Soepele voorwaarden financial lease auto voor starters

Bij Auto Financier Nederland kun je zakelijk een personenauto of bedrijfswagen leasen met de voordeligste financial lease van Nederland. Als ZZP'er of Mkb'er lease je nergens tegen scherpere tarieven. Maar dat niet alleen. Wij hanteren zeer soepele voorwaarden voor alle ondernemers, waaronder ook starters! Ben je onlangs een onderneming gestart? Dan is het bij vrijwel geen enkele leasemaatschappij mogelijk om zakelijk een auto te leasen. Want je moet dan tenminste beschikken over de jaarcijfers van de afgelopen 2 jaren. Je raadt het al: Men staat je netjes te woord, maar wijst je vriendelijk de deur. Auto Financier Nederland ontvangt jou met open armen! Bij ons hoef je geen jaarcijfers te overleggen en een aanbetaling doen is niet altijd nodig. Omdat jouw lease auto bij financial lease voor starters als onderpand dient, geeft dat ons al voldoende zekerheid.

Wat hebben wij wel van jou nodig?

Wij behandelen je net zoals wij andere ZZP'ers en Mkb'ers behandelen. Daarom hebben we niet meer van jou nodig dan een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Nadat je een financial lease aanvraag hebt ingediend, zullen wij jouw aanvraag dezelfde dag nog in behandeling nemen en je een voorlopige goedkeuring sturen. Wij hebben dan nog enkele gegevens van je nodig. Als wij die van je hebben ontvangen, zetten wij de puntjes op de i en sturen we je de definitieve offerte toe!

De voordelen van starters lease

Onze starters lease is gewoon een financial lease, maar dan speciaal voor startende ondernemers. Een financial lease auto voor starters aanvragen is simpel. Je kiest voor een auto uit onze enorme autovoorraad en stelt daarvoor jouw eigen financial lease plan samen. Je vult alle gegevens netjes in en stuurt ons de aanvraag toe. Het is ook mogelijk om starters lease aan te vragen voor een personenauto of bedrijfswagen die je bij een ander autobedrijf hebt zien staan. Je krijgt als startende ondernemer, wanneer jouw aanvraag is geaccepteerd, direct de beschikking én het economisch eigendom over het voertuig. Je hoeft niet eenmalig een grote investering te doen, maar je betaalt maandelijks een vast en laag leasetarief. Tegelijk profiteer je als starter meteen van vele fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek!